Becor - Branduri

Crea Crea

Produsele legendare ale popularului brand bulgar Crea-Crea, care a dispărut de pe piața acum aproximativ 9 ani, au revenit într-o nouă capacitate. Pe lângă șamponul utilizat pe scară largă, creme, spumă și gel de baie, săpun lichid, protecție solară, loțiune corporală și paste de dinți au apărut în linia produselor cosmetice pentru copii.

În total, pentru îngrijirea bebelușilor, au fost propuse 22 de produse de igienă, care sunt dezvoltate conform tehnologiilor moderne, ținând cont de sensibilitatea ridicată a pielii bebelușului. În compoziția noilor produse „ Crea-Crea” - ingrediente naturale, extracte de plante, vitamine și uleiuri, fără a conține sulfați, parabeni și coloranți. Samponul „ Crea-Crea” protejează pielea de la uscare, fără a provoca lacrimi la spălarea capului. Produse cosmetice hipoalergenice confirmate clinic. Aroma „ Crea-Crea”, care amintește de momentele plăcute ale copilăriei, a rămas neschimbată. Una dintre valorile principale ale produselor oferite este tradiția. Părinții moderni își aduc aminte perfect de atingerea blândă a mamelor lor atunci când fac baie, cea mai moale spumă de șampon cu o aromă specială strălucitoare.

Aceste impresii rămân la noi mult timp. Iar acum consumatorii au posibilitatea de a repeta aceasta experienta cu copiii lor. Reînnoim tradiția pierdută, îmbunătățind în același timp calitatea produselor, pe baza cerințelor moderne și dezvoltând un design comod al ambalajului. „Crea-Crea” este o marcă legendară, cunoscută aproape o jumătate de secol de produse cosmetice pentru copii de cea mai înaltă calitate la un preț accesibil. Toate produsele sunt fabricate sub un control strict al calității în conformitate cu formulele testate, în conformitate cu cerințele UE și standardul de bune practici de fabricație. Momentele emoționante cu Crea-Crea!

Vezi Toate Produsele


Webaby

De câteva decenii, Wee Baby oferă mamelor și copiilor produse de calitate europeană. Ca lider absolut al pieței în Turcia, compania exportă produsele în țările Uniunii Europene, SUA, Canada, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.Suntem prezenti in 30,000 de puncta de vanzare in Turcia si in 30 de tari pe glob.Extindem activ gama și ne străduim să luăm prima poziție nu numai în domeniul accesoriilor pentru hrănire, ci și în toate categoriile de bunuri pentru mamă și copil. Ne bazam pe standardele internaționale avansate si tindem să fim lideri pe piata interna a Turciei și cele internaționale.

Gama de produse cuprinde: Produse pentru hranirea copilului: sticlute din sticla si plastic (polipropilena) Suzete – tetine: Suzete ortodontice si rotunde roduse pentru mama: Succipompe,protectoare pu mameloane Produse pu igiena: Aspiratoare nazale,servetele umede,inele pu dentitie Termometre si jucarii

Vezi Toate Produsele


Dermaphex

DERMAPHEX este primul dezinfectant pentru întreaga familie, respecta standartele europene pentru biocide (EnN 1040,En 14476+A1).

DERMAPHEX este o spuma activă exclusivă , cu acțiune imediată, care elimina 99,9% din agentii patogeni prezenti pe piele.

Vezi Toate Produsele


Vitar

Compania VITAR a fost înființată în anul 1990. De la bun început compania a fost orientată pentru a produce propriile suplimente, cu scopul de a propune clienților produse calitative, care se produc după cele mai noi tehnologii. Compania VITAR dispune de certificate HACCP, BRC și IFS. Certificatele sunt recunoscute internațional și garantează respectarea normelor de producere.

MaxiVita este una dintre cele mai importante mărci ale companiei VITAR.

MaxiVita este o marcă de origine cehă de suplimente și vitamine . Dispune de un sortiment de vitamine, minerale și alte suplimente nutriționale accesibile din punct de vedere financiar, care permit completarea planului de nutriție cu un număr maxim de substanțe vitale, care adesea lipsesc din raționul zilnic.

Vezi Toate Produsele


Natures aid

Inființata in 1981, Natures Aid a devenit una dintre mărcile preferate din Marea Britanie, care produce vitamine, suplimente alimentare și produse pe baza de plante Toate preparatele de la Natures Aid sunt produse după cele mai înalte standarde internționale în propria întreprindere din Marea Britanie, oferind astfel un control complet asupra calității și eficacității, permițând să ofere clienților săi produse de cea mai înaltă calitate. Dezvoltarea de noi produse și evoluția continuă a produselor a fost mereu cheia succesului acestui brand. Natures Aid consideră că inovarea produselor este esențială într-o industrie care evoluează continuu cu ultimele progrese științifice.

Avînd un record în câștigarea premiilor pentru produse remarcabile, inovatoare, care captează imaginația clienților săi, gama de produse Natures Aid constă din peste 250 de produse inovatoare, care au fost fabricate folosind cele mai bune ingrediente pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor.

Brandul Natures Aid lucrează îndeaproape cu o vastă rețea de parteneri de distribuție, datorită cărui fapt în prezent produsele Natures Aid sunt prezente în aproape 50 de țări din întreaga lume, iar cererea pentru produsele Natures Aid continuă să crească.

Brandul Natures Aid au fost recunoscut pentru excelența internațională la Business Award Events. Natures Aid a câștigat premiul pentru "Exportator al anului" la prestigiosul premiu Be Inspired Business Awards 2016 și premiul pentru Achiziția Internațională la Premiile Red Rose 2015 ...

Vezi Toate Produsele


Igazym

Fondată în 1979 Sediul în Vejle, Danemarca Crează produse din Colostru, colectat direct de la fermierii locali ...

Vezi Toate Produsele


Sanotact

Marca Sanotact (din 2016 succesorul brandului tradițional Biolabor) înseamnă produse de înaltă calitate pentru sănătate și se bazează pe calitate datorită experienței,mai mult de 80 de ani . Sănătatea și bunăstarea sunt importante pentru noi.

Vezi Toate Produsele


NUK

Marca Sanotact (din 2016 succesorul brandului tradițional Biolabor) înseamnă produse de înaltă calitate pentru sănătate și se bazează pe calitate datorită experienței,mai mult de 80 de ani . Sănătatea și bunăstarea sunt importante pentru noi.

Detalii


Le Petit Olivier

Le Petit Olivier este un brand al La Phocéenne de Cosmétique din Franta.

Le Petit Olivier a fost infiintata in anul 1996 in Salon de Provence. A devenit rapid un brand foarte popular în domeniul produselor cosmetice naturale. Scopul său este de a restabili avantajele naturale și calitatea de igienă a corpului, creme de duș, de îngrijire a părului, mainilor și săpunuri. Le Petit Olivier este prima companie de cosmetice care a fost distinsa cu eticheta Origine France Garantie

Detalii


NUK

Naşterea fiecărui copil ne învaţă ceva nou.

În anul 1956, profesorul de stomatologie doctorul Balters şi doctorul în medicină Muller, au creat suzeta ce corespunde în totalitate cu forma maxilarului copilului. Acest eveniment a pus piatra de temelie la întemeierea companiei noastre, ce a scos în centrul atenţiei necesităţile mamei şi copilului mai bine de 50 de ani.

Detalii


Doppelherz

  • DEU
  • www.doppelherz.com
  • Produse care își aduc contribuția la menținerea sănătății sistemului cardiovascular

Queisser Pharma acordă calității produselor sale o importanță deosebit de mare. Standardele înalte de calitate ale companiei sunt, pe lângă cerințele stricte ale legislației în domeniu, liniile noastre directoare în fabricarea produselor de calitate superioară.

Detalii


3Chenes

LES 3 CHÊNES este una dintre cele mai importante companii de cosmetice şi suplimente alimentare bio din lume . De 21 de ani, în căutarea și conceperea ideilor inovaționale pentru sănătatea dumneavoastră. Eric Favre a fondat 3 CHÊNES Laboratory în anul 1993, în Franţa. Absolut tot ceea ce se lansează beneficiaza de numeroase teste clinice si poate fi utilizat in deplina siguranţă acasă. Becor a devenit importator exclusiv al brandului Les 3 Chenes în Moldova în 2012. Astfel beneficiem de rezultate inovaţionale şi produse din surse biologice în mai multe direcţii complexe:

Detalii


Accu-Chek

Noi credem că oamenii cu diabet zaharat ar trebui să-şi trăiască viaţa fără niciun fel de restricţii.

Având sediul central în Basel, Elveţia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, bazată pe cercetare, prin sinergia oferită de cele două divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice şi Divizia de Diagnostic.

Detalii


ACM

Science and innovation dedicated to skin.

Compania ACM Laboratoire Dermatologique
Pentru mai mult de 20 ani compania franceză ACM Laboratoire dermatologique elaborează produse cosmetice, suplimente alimentare, dispozitive medicale și farmaceutice cu prescripție medicală dar șo oferă consultanță medicală.

Detalii


ISISPHARMA

ISISPHARMA Dermatologie.

ISISPHARMA este o companie franceza cu traditie pe segmentul dermato-cosmetice, fiind creată în 1998 ca o parte componentă a grupului Devawrin ISISPHARMA este prezentă în peste 70 de tari din cele 4 continente: Europa, Asia, America si Africa. Misiunea laboratoarelor ISISPHARMA este de a crea preparate eficiente şi bine tolerate, în scopul de a oferi cea mai bună soluţie pentru pacientii cu probleme dermatologice.

Detalii


Biocad

Biopharmaceutical Company

Primul imuomodulator in suppozitorii pentru tratamentul si profilaxiea grippei,Infectiile respiratorii,infectiile inflamatorii a tractului urogenital si altor etiologii virale,inofensivitate maximala npentru copii si femei insarcinate.

Detalii


Eric Favre

Laborator ERIC FAVRE® sa impus ca un actor-cheie în lumea de suplimente alimentare si produse cosmetice. De 21 de ani, fondatorul Eric Favre împreună cu echipa sa de cercetători crează şi dezvoltă idei inovaţionale şi produse de înaltă calitate şi eficienţă dovedită.

Detalii


Hofigal

Homeopatie, Fitoterapie, Galenice

S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. s-a dezvoltat an de an, reusind sa devina si sa se mentina ca o companie serioasa, respectata, castigand un binemeritat renume in domeniu fabricarii produselor naturale. Produsele Hofigal includ tot ce natura are mai bun de oferit!

Detalii


Plantavorel

Produselor fitoterapeutice, suplimentelor alimentare, produselor nutritionale,cosmetice si de uz balnear din plante

Centrul de Cercetare si Prelucrare Plante Medicinale PLANTAVOREL, este o unitate de marca in domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapice, suplimentelor alimentare si nutritionale,produselor cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice, cereale, legume, fructe si produse apicole. Firma este certificata in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001 :2005 de catre firma ROCERT,cu certificat nr.053/2/3/1/2006 si 053/1/1/2/2006.

Detalii


SeboCalm

SeboCalm - Quality dermocosmetics for sensitive skin

Experții în cosmetologie din laboratoare Calm, cu o atenţie specială se referă la frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră, astfel încât cosmeticile elaborate în laboratoarele Calm, oferă o îngrijire eficientă și ușoră pentru pielea sensibila.

Detalii


PresiDENT

Prima gama de produse pentru igiena orala recomandata de Asociatia Stomatologilor Italieni.

PresiDENT - Toate motivele pentru o alegere ce face diferenta: Gama Copleta, Recunoastere, Calitate, Siguranta.

Detalii


Roche Diagnostics

Având sediul central în Basel, Elveţia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, bazată pe cercetare, prin sinergia oferită de cele două divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice şi Divizia de Diagnostic. Roche este lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului.

Detalii


Oxoid

  • GBR

Face parte din grupul Thermo Fisher Scientific si este un lider mondial in bacteriologie, OXOID produce o gama larga de produse pentru diagnosticul microbiologic in patologia umana, veterinara, vegetala, in controlul alimentelor, investigarea microbiologica a aerului si apei.

Detalii


Tuttnauer

Este recunoscut la nivel mondial ca un lider în domeniul de sterilizare și controlul infectiilor.

Detalii


Celitron

Dezvolta și produce echipamente de sterilizare prin autoclavare si sisteme de gestionare a deșeurilor medicale.

Detalii


Greiner BIO-ONE GMBH

Producătorul sistemului VACUETTE® oferă o selecţie extinsă de tuburi pentru determinarea grupelor de sânge, pentru testul de compatibilitate de grup ABO pentru transfuzii, pentru testarea hormonilor polipeptidici labili şi a enzimelor şi pentru determinarea microelementelor.

Detalii


STAGO

Companie cu sediul principal în Franţa. Stago contribuie la creșterea calității asistenței medicale prin oferirea sistemelor avansate în testare de laborator, realizări în expertiză și know-how-ul în Hemostaza (reactivi, instrumente și consumabile).

Detalii


Cortez

Diagnostic Automation / Cortez Diagnostics, Inc este lider mondial în domeniul inovaţiei de diagnostic. Fondată în 1989, compania este prezenta in 168 de tari, cu o multitudine de produse de diagnostic. Aceste produse includ kituri ELISA, teste rapide, kituri de chemiluminescenta, kituri serologice, kituri de IFA si instrumente. Diagnostic Automation / Cortez Diagnostics, Inc este recunoscut pentru calitatea inalta si produsele fiabile, preturile competitive si respectul fata de clienti. Diagnostic Automation / Cortez Diagnostics, Inc este o societate cu capital integral privat situata in Calabasas, California, Statele Unite ale Americii.

Detalii


Milestone

Companie lider pentru utilaj inovativ în aplicații de Histologie și Patologie.
Este prima companie care a proiectat și au implimentat procesorul de țesuturi ce utilizează tehnologia de microunde specific pentru laboratoarele de histologie și ulterior au creat primul procesor total automat cu tehnologie de microunde.

Detalii


Adaltis

Este o companie internationala de diagnosticare in-vitro cu sediul în Guidonia Montecelio (Roma), Italia. Adaltis dezvolta, produce si comercializeaza sisteme de diagnosticare in-vitro, reactivi pentru detectarea infectii virale, diagnosticarea bolilor sistemului imunitar, precum și măsurarea fonului hormonal.

Detalii


Optika Microscoape

Optika Microscoape apartine grupului "M.A.D. Apparecchiature Scientifiche". Cu experienţa sa de aproape 40 de ani în domeniul instrumentelor stiintifice, este cunoscuta in toata lumea ca o companie de top pentru productia si distributia de microscoape optice. Compania se remarca in ceea ce priveste calitatea, inovatia, preturile competitive si suportul pentru clienti, ajungand la utilizatorii finali prin intermediul unei vaste reţele de distribuitori la nivel national si international. In acest moment, Optika Microscoape ofera o gama de peste 80 de modele de microscoape, complet accesorizate si potrivite pentru diferite domenii de microscopie optica.

Detalii


Geropharm

Geropharm este o companie farmaceutică din Rusia care intră în top-20 a principalilor producători farmaceutici. Direcțiile de activitate sunt neurologia, oftalmologia, endocrinologia. Este prezentă în 14 țări.

Detalii


Rossmax

Rossmax, un lider pe piața de asistentă medicală la nive l mondial, se angajează să dezvolte și să furnizeze produse premium și soluții cu tehnologii supreme la un nivel de calitate superioară.

Detalii


SoBio

SO’BiO étic® este un brand Lea Laboratoires, cu provenienta din Franta. Este marca de produse cosmetice senzoriale, naturale, eficiente și ecologice certificate, pentru a dezvălui frumusețea personală și naturală a fiecărei femei. SO'BiO étic® se bazeaza pe excelente ingrediente cosmetice pentru a crea intervale care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui tip de piele. Brandul contine produse pentru îngrijirea feței, a părului, machiaj, igiena.
Ce tine de aroma toate produsele SO'BiO étic® combina excelenta si siguranta in tipurile de ingrediente cosmetice, ingrediente naturale și de înaltă calitate, organice, cultivate în Franța sau din comerțul echitabil.

Detalii


Jonzac

Apa termală Jonzac a fost extras direct din mediul său original la mai mult de 1850 de metri adâncime. Unic, în stare proaspătă, mineralizate și puritate ridicată, este acreditat de Academia de Medicina pentru eficacitatea sa. Sursa este din 11 minerale benefice, virtuțile sale sunt multe. Mai multe studii clinice au confirmat acțiunea pe piele.

Detalii


Silver Scare

Scaler Silver a fost creat în Bulgaria în 2017 de Dr. Svetozar Drenski . Acesta este un produs care contine ioni de argint coloidal in apa deionizata , particulele de argint avind o dimensiune de 1 până la 5 nm și o concentrație de 30 ppm. Scaler Silver este singurul produs de argint cu dimensiuni atât de mici! Progresul stiintific si cel medicinal, suprapus de compania bulgara Euromed, a creat apa coloidala cu ioni de argint Scaler Silver sub diferite forme. Aceasta este dozata in picaturi, spray nazal si spray bucal, pentru a acoperi un domeniu larg de utilizare, oferind eficacitate pentru intreaga familie zi de zi ! ...

Vezi Toate Produsele