Doppelherz

Queisser Pharma acordă calității produselor sale o importanță deosebit de mare. Standardele înalte de calitate ale companiei sunt, pe lângă cerințele stricte ale legislației în domeniu, liniile noastre directoare în fabricarea produselor de calitate superioară.

Monitorizarea atentă începe cu materiile prime. Acestea sunt supuse unor standarde de calitate foarte stricte. În cazul materiilor prime vegetale, accentul se pune, în principal, pe domeniul microbiologic și pe atenta supraveghere a pesticidelor, precum și a altor impurități nedorite.

Procesul de fabricație se ridică la cele mai înalte standarde tehnologice. Pe întreg procesul de fabricație, produsele sunt supuse în permanență controlului de calitate. Fiecare produs este eliberat numai după o atentă evaluare și verificare dacă respectă cerințele de calitate pentru a fi vândut. Astfel, aveți garanția că produsele Doppelherz cumpărate vor fi întotdeauna la calitatea cu care v-ați obișnuit.

Pe lângă standardele ridicate de calitate, foarte important pentru noi este și dialogul cu clienții noștri. Scopul nostru este de a lua foarte în serios solicitările și sugestiile clienților noștri și de a le include în procesul de producție al noilor produse, precum și în optimizarea produselor devenite deja tradiționale. Numai astfel putem satisface în mod optim cerințele clienților noștri.

Vezi Lista Produselor pe Farmacie.MD

  • dacă aveți o propunere sau o întrebare
  • Partenerul companiei Becor Farm.