SeboCalm

SeboCalm - Produse cosmetice pentru piele sensibila

Experții în cosmetologie din laboratoare Calm, cu o atenţie specială se referă la frumusețea și sănătatea pielii dumneavoastră, astfel încât cosmeticile elaborate în laboratoarele Calm, oferă o îngrijire eficientă și ușoră pentru pielea sensibila.

Cosmetica SeboCalm, creată de către farmaciștii din Israel, a devenit un lider în vînzări în Israel și unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea produselor de îngrijire a pielii, care ocupă 40% din piata, prezenta in peste 1000 de magazine si depășește cifrele de vânzări a mai multe branduri renumite mondiale, este rezultatul a ani de experiență și cunoștințe, cercetare științifice și teste de laborator pentru toate tipurile de produse.

Toate produsele SeboCalm sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Israel ca o cosmetica hipo-alergica si recomandata pentru pielea sensibila. Produsele SeboCalm sunt recomandate de medici dermatologi de peste 20 de ani și s-au dovedit a fi extrem de eficiente în probleme de sanatate a pieli, cum ar fi roșeață, seboree, acnee, sensibilitatea pielii la diferiti stimuli. Gama largă de produse cosmetice Calm este bazată doar pe produse naturale - plante medicinale, uleiuri esențiale și aditivi alimentari.

SeboCalm – este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru cea sensibilă. Printre altele, linia de SeboCalm previne și elimină efectele după peeling, înroşirea şi iritarea pielii. Produsele SeboCalm conțin plante medicinale și uleiuri esențiale de calitate, cunoscut pentru proprietăţile lor de vindecare.

SeboCalm Young – scapă de acnee!

O serie de tratamente bazate pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și combinat, caracteristic adolescenţilor. Această serie de produse conțin uleiuri esențiale, extrase din plante medicinale, vitamine și minerale. Datorită acestor componente se absorb secreţiile excesive de sebum ale pielii. Totodată o hidratează, lăsând-o netedă și sănătoasă, fără strălucire; SeboCalm Triple – o piele netedă fără imperfecţiuni, doar într-o secundă! Această serie exclusivă reprezintă o nouă eră în cosmetologie şi dermatologie – un produs combină trei măsuri eficiente: hidratare, fond de ten şi factor de protecţie solară a pielii. - cu o textură uşoară, hidratează eficient şi revigorează pielea; - conţine fond de ten transparent pentru toate tonurile de piele, astfel conferă tenului un ton mat blând, dând un aspect natural și tineresc; - oferă o protecție optimă împotriva razelor ultraviolete (SPF29), prevenind îmbătrânirea prematură a pielii, totodată conferă prospețime și elasticitatea pielii.

SeboCalm Innovation – pentru o piele sensibilă fără riduri!

Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, stimulează regenerarea celulelor şi le hidratează eficient. Ingredientele active redau sănătatea pielii tale. Tenul devine neted şi mătăsos.

Vezi Lista Produselor pe Farmacie.MD

  • dacă aveți o propunere sau o întrebare
  • Partenerul companiei Becor Farm.